Dobrodošli na web stranice župa Baćina i Plina-Stablina. I na ovaj se način želimo približiti svima Vama i pokazati Vam što se sve događa i što sve planiramo učiniti u našim zajednicama. Otvoreni smo za sve Vaše prijedloge i komentare.

Svako dobro!

 

NAJAVE

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6 

Brojač posjeta

Posjete Sadržajima : 855777


Župa Baćina i Plina - Stablina
Nova školska i vjeronaučna godina PDF Ispis E-mail

 

Zazivom Duha Svetoga i posebnim blagoslov djece nakon sv. Mise započeli smo i mi novu školsku i vjeronaučnu godinu. Okupili smo svu djecu naše Župe na sv. Misi kojom smo htjeli moliti za Božji blagoslov. Donijeli smo i svoje školske torbe, knjige, katekizme i lopte. Prinjeli smo i na oltar svoje brige i molitve, svoje knjige i katekizme i sve ono što nas veseli.

I fra Paviša nas je poučio kako uspješno ići u školu, kako slušati roditelje, kako zazivati Boga i kako biti s Njim zauvijek. Iznenadio nas je što nam je to govorio šetajući među nama. A naš Zbor je to sve uveličao pod ravnanjem s. Helene. Bilo nam na radost svima. Fotografije možete naći u našoj Galeriji.

 

 
Očekuje nas ovaj tjedan PDF Ispis E-mail

U četvrtak je večernja sv. Misa u 7 sati a nakon nje i klanjanje. Ovaj put malo drugačije, malo ćemo više slaviti Gospodina s pjesmama s našim mladima, pa dođite i vidite.

U petak u 20 00 sati započinjemo i naše susrete s mladima. Pozivamo sve mlade, srednjoškolce i starije na ovakve susrete u našoj Župi.

U subotu je i župski vjeronauk. U 8,30 su djeca 1.,2. i 4. razreda. U 9 sati su svi prvopričesnici, a u 9,30 su 5.,6.,7. i 8. razred. U Peračkom Blatu je vjeronauk u 10,30, a na Banji u 11,00. Na Šarić Stuzi vjeronauk je u 11,30.

U sljedeću nedjelju su mise po običaju: 8 sati u Baćini, 9,30 u Stablini, a u 11 sati bit će misa i na Šarić Strugi.

 
Naše crkve PDF Ispis E-mail

Nova župna crkva Gospe Fatimske

 

Stara župna crkva Uznesenja Bl. Dj. Marije

 

Crkva sv. Ivana Krstitelja

 

Crkva Velike Gospe

 

Župna crkva sv. Jurja

 

Crkvica sv. Luke evanđeliste

 
<< Početak < « 221 » > Kraj >>

Stranica 221 od 221